Een prachtig landschap en wondere onderwaterwereld

Must see 1: Washington Slagbaai National Park

Rijd met de auto naar het uitgestrekte natuurgebied van het Washington Slagbaai National Park. Spot hier flamingo’s, leguanen en zeldzame papegaaien. Geniet niet alleen van de prachtige fauna, maar ook van de imposante flora aan cactussen. Er zijn verschillende autoroutes uitgestippeld waarmee je het natuurpark ontdekt. Let op: scooters, quads en andere motorvoertuigen worden niet toegelaten tot het gebied van 6000 hectare.

Must see 2: Unieke duikspots

Wie een vakantie boekt naar Bonaire kan niet naar huis gaan zonder een duik in het onderwaterparadijs. Het eiland is al jaren favoriet bij zowel beginnende als ervaren duikers. Dat komt door het prachtige koraal, de honderden tropische vissoorten en het meterslange zicht onder water. Huur een auto en beweeg je moeiteloos van de riffen van Vista Blue naar het scheepswrak bij White Slave.

Baitball Bonaire
Pekelmeer

Must see 3: Pekelmeer

Na het zien van het Pekelmeer vraag jij je nooit meer af waar zout vandaan komt. Zoutwinning is een van de belangrijkste industrieën op Bonaire. De bevolking haalt de smaakmaker uit dit meer wanneer het water is verdampt door de snikhete zon. Voor het oog levert het ook wat op. Het geeft een prachtig uitzicht op gigantische zoutpiramides, een lila gekleurd meer en grazende flamingo’s.

7 days per week open

Openinghours:
8:00AM - 5:00PM

WhatsApp: +599-7018982
info@ab-dive.com
Kaya Industria 31, Kralendijk, Bonaire